Koevermans helpt PSV langs FC Groningen

Ger
30 augustus 2009, 16:22   Bijgewerkt: 30 augustus 2009, 17:24

PSV heeft zondag de uitwedstrijd tegen FC Groningen gewonnen: 0-2. De Eindhovenaren dankten de zege aan twee treffers van Danny Koevermans na rust. PSV staat nu na vijf duels op elf punten. Voor FC Groningen blijft de teller op een schamele twee punten staan.

rutten

rutten

Koevermans leek aanvankelijk een teleurstellende middag tegen FC Groningen te beleven. De oud-AZ'er kwam, net als aanvalspartners Danko Lazovic en Balazs Dzsudzsak, nauwelijks in de buurt van het doel van keeper Luciano. Vanaf het Eindhovense middenveld wisten Otman Bakkal, Ibrahim Afellay en Engelaar hun stempel ook niet op de wedstrijd te drukken. Voor de pauze zorgde alleen Bakkal met een kopbal voor een gevaarlijk moment.

pedersen

pedersen

In het laatste half uur ontpopte Koevermans zich alsnog tot de gevierde man. In de 66e minuut ontsnapte de Schiedammer aan de aandacht van verdediger Andreas Granqvist en kopte raak uit een voorzet van Dzsudzsak. Tien minuten voor het einde verzorgde Koevermans ook nog een fraaie toegift. Opnieuw op aangeven van Dzsudzsak volleerde de aanvaller op schitterende wijze de 0-2 tegen de touwen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen