Feyenoord met Castaignos, Ajax zonder De Zeeuw

19 september 2010, 11:28   Bijgewerkt: 19 september 2010, 11:39

Demy de Zeeuw is zijn basisplaats bij Ajax kwijt. In de klassieker tegen Feyenoord moet de middenvelder genoegen nemen met een plaats op de bank. Rasmus Lindgren krijgt van trainer Martin Jol de voorkeur op het middenveld. Bij Feyenoord start Luc Castaignos in de basis. Rob van Dijk is fit genoeg om te keepen.

Afgelopen woensdag tegen Real Madrid was De Zeeuw al één van de zwakste Ajacieden. Hij werd toen, tot zijn grote onvrede, na rust naar de kant gehaald. Naast de middenvelder is ook Urby Emanuelson uit het elftal verdwenen. In zijn plaats speelt Miralem Sulejmani. Hij vormt een voorhoede met Suarez en El Hamdaoui.

Bij Feyenoord begint Fedor Smolov als rechtsbuiten. Hij krijgt op die positie de voorkeur boven Ruben Schaken. Georginio Wijnaldum is de linkeraanvaller. Op het middenveld krijgt Kelvin Leerdam opnieuw de voorkeur boven Karim el Ahmadi. 

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax begint vanmiddag om 12.30 uur. Bij het duel in de Rotterdamse Kuip zijn wederom geen Amsterdamse supporters aanwezig.

Opstellingen

Feyenoord: Van Dijk; De Cler, Vlaar, Bahia, De Vrij; Leerdam, Bruins, Fer; Wijnaldum, Castaignos, Smolov

Ajax: Stekelenburg; Anita, Vertonghen, Alderweireld, Van der Wiel; Enoh, Lindgren, De Jong; Sulejmani, El Hamdaoui, Suarez

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen