Been snapt niets van selectie Biseswar

Koen Freriks
2 oktober 2010, 09:55   Bijgewerkt: 2 oktober 2010, 10:07

Diego Biseswar komt bij Feyenoord nauwelijks aan spelen toe, maar de aanvaller kan nog altijd rekenen op het vertrouwen van bondscoach Cor Pot. De Feyenoorder zit daardoor bij de selectie van de Nederlandse beloften, die het volgende week zaterdag opneemt tegen Jong Oekraïne.

Feyenoord-coach Mario Been, die het niet ziet zitten in Biseswar, is verbaasd over de selectie voor Biseswar. "Laat ik daar maar niet teveel over zeggen", aldus de Rotterdamse oefenmeester in het AD. Leroy Fer, Jerson Cabral en Georginio Wijnaldum zijn de andere Feyenoorders die zijn geselecteerd.

Keuzeheer Pot is het niet eens met zijn collega. "Biseswar was statistisch gezien bij ons de belangrijkste speler in de kwalificatiereeks", zegt Pot. De jeugdinternational scoorde in acht interlands driemaal en leverde bovendien een handvol assists af. "En hij heeft niets eens alles gespeeld. Op basis daarvan heb ik hem geselecteerd."

"Hij moet laten zien dat ze ongelijk hebben bij Feyenoord. Ik laat hem niet vallen. Ondanks dat hij bij Feyenoord eventueel momenteel niet in beeld is. Daar bemoei ik me overigens niet mee.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen