Fer erkent vormdip: "Ik ben zoekende"

15 oktober 2010, 08:41   Bijgewerkt: 15 oktober 2010, 08:47

Hij zou dit seizoen één van de leiders van het nieuwe Feyenoord moeten zijn, maar Leroy Fer kan die verwachtingen nog niet waarmaken. De middenvelder kent een zeer moeizaam jaar en worstelt met zijn vorm, erkent hij in AD Sportwereld.

"Het is een moeilijke periode voor mij. Maar ik weiger te zeuren. Mopperen heeft geen zin, ik moet professioneel omgaan met tegenslagen. Er is maar één manier om er weer bovenop te komen en dat is dagelijks heel hard werken. Terug naar de basis en knokken tot je het goede gevoel weer te pakken hebt. Ik heb dit seizoen veel tegenslagen te verwerken gekregen. Maar ik geef niet op", aldus de middenvelder.

Fer miste in de Europa League-wedstrijd tegen AA Gent in blessuretijd een enorme kans om Feyenoord naar de groepsfase te schieten. Bovendien miste hij in de bekerwedstrijd tegen Roda JC, bij een 1-1 stand, in verlenging een strafschop. "Na zoveel tegenslagen ben je als speler zoekende. Het gaat plotseling niet meer vanzelf. Dat zorgt voor onzekerheid. Maar ik werk keihard om de goede vorm terug te vinden. Ik praat met genoeg mensen. Dat zijn personen die het beste met mij voor hebben."

Komende zaterdag speelt Fer met Feyenoord in de Kuip tegen FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen