PSV: Engelaar twijfelgeval, Reis terug in basis

19 november 2010, 14:15   Bijgewerkt: 19 november 2010, 14:21

Jonathan Reis keert tegen Ajax terug in de basis bij PSV. De Braziliaanse spits heeft een schorsing van twee wedstrijden uitgezeten en verdringt Marcus Berg uit de startformatie, laat coach Fred Rutten weten op de website van zijn ploeg. "Het zou onlogisch zijn als hij morgen niet zou spelen", aldus de oefenmeester.

Naast Berg keert ook Stanislav Manolev terug in de selectie. Hij is eindelijk hersteld van een liesblessure. "Hij is fit. De pijn, waar het nu en dan gevoelig is, is nog maar een heel klein gedeelte", zegt Rutten over zijn Bulgaarse rechtsback.

Of Orlando Engelaar mee kan doen in de ArenA, is nog onzeker. De middenvelder kampt met een liesblessure en liet vrijdag de training aan zich voorbij gaan. Volgens Rutten is de kans vijftig procent dat Engelaar zaterdag mee kan spelen. 

Rutten hoopt dat zijn team zaterdag beter met de spanning om kan gaan dan rivaal Ajax. "De wedstrijd staat op zichzelf, dat weten we allemaal. Het leeft, het is een klassieker en die staat altijd in het teken van een enorm spanningsveld. De tegenstander heeft veel druk, de druk van ‘moeten’. Maar dan komen soms krachten naar boven. Het kan twee kanten uit slaan, wij willen het graag onze kant op duwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen