Feyenoord nog zonder Fer tegen ADO Den Haag

20 februari 2011, 11:24   Bijgewerkt: 20 februari 2011, 11:34

De terugkeer van Leroy Fer in de basisformatie van Feyenoord laat nog even op zich wachten. Ook tegen ADO Den Haag begint de middenvelder, die lang uit de roulatie was met een knieblessure, op de reservebank. Coach Mario Been kiest voor dezelfde elf spelers als afgelopen weekend tegen Heracles Almelo.

Fer raakte eind oktober, in de uitwedstrijd tegen PSV, geblesseerd aan zijn knie. De afgelopen twee duels kwam hij als invaller in actie en hij leek deze week klaar voor een rentree in de basis, maar Been wil zijn winnende elftal van vorig weekend niet veranderen. Marcel Meeuwis, Kelvin Leerdam en Georginio Wijnaldum vormen opnieuw het middenveld, links voorin speelt de Japanse ster Ro Miyaichi.

Bij ADO Den Haag, de verrassende nummer vijf van de Eredivisie, keert verdediger Ramon Leeuwin na een schorsing terug in de ploeg. Frantisek Kubik, Dmitry Bulykin en Wesley Verhoek vormen opnieuw de gevreesde Haagse voorhoede.

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en Feyenoord begint om 12.30 uur. Bij winst komt ADO in punten gelijk met FC Groningen, de nummer vier van de ranglijst.

Opstellingen

ADO Den Haag: Coutinho; Ammi, Derijck, Leeuwin, Piqué; Radosavljevic, Immers, Toornstra; Verhoek, Bulykin, Kubik

Feyenoord: Mulder; De Cler, De Vrij, Vlaar, Swerts; Meeuwis, Wijnaldum, Leerdam; Miyaichi, Castaignos, Biseswar

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen