Fer rekent niet meer op transfer naar Twente

Koen Freriks
23 juli 2011, 09:24   Bijgewerkt: 23 juli 2011, 09:37

Leroy Fer wil graag naar FC Twente vertrekken, maar rekent deze zomer niet meer op een transfer. De talentvolle middenvelder van Feyenoord wil echter ook onder de nieuwe trainer Ronald Koeman niet bijtekenen. "Ik concentreer mij op Feyenoord", zei hij na afloop van de oefenwedstrijd tegen SC Veendam tegen het AD.

In die oefenpot scoorde Fer twee keer, waardoor er met 2-1 werd gewonnen van de eerstedivisionist. Het was voor de supporters het onplezierige bewijs dat Fer één van de belangrijkste spelers is uit de selectie. Onplezierig, omdat hij onlans liet weten per se over te willen stappen naar FC Twente. Een deel van zijn eigen aanhang werd vervolgens zo 'emotioneel', dat de bedreigingen binnenstroomden.

De komst van Ronald Koeman, die maandag aan zijn nieuwe baan als trainer van Feyenoord begint, ziet Fer als iets positiefs. "Het is een trainer met veel ervaring. Zowel op voetballend gebied, als op het gebied van trainersschap. Hij heeft ook bij Feyenoord gespeeld, is ook een middenvelder geweest en heeft denk ik kwaliteiten. Dat zijn allemaal dingen die positief zijn."

Toch denkt Fer niet dat de komst van Koeman 'iets in zijn hoofd veranderd'. "Nee, op dit moment niet. Het lag niet aan de trainer. Het lag niet aan Mario Been. Mijn situatie wordt daardoor niet anders."

Dat betekent dat Fer, die sportief een stapje hogerop wil maken, zijn contract tot medio 2012 in principe zal uitdienen. Hij is vervolgens vrij om te tekenen waar hij maar wil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen