Koeman: "Fer moet blijven, of naar het buitenland"

25 juli 2011, 13:49   Bijgewerkt: 25 juli 2011, 13:58

De nieuwe Feyenoord-trainer Ronald Koeman gaat op korte termijn rond de tafel zitten met Leroy Fer. De middenvelder maakte er de laatste weken geen geheim van dat hij Feyenoord het liefst zo snel mogelijk wil verruilen voor FC Twente, maar Koeman ziet dat vanzelfsprekend liever niet gebeuren. Hij wil hem in de Kuip houden.

"Ik ga absoluut met Leroy praten", liet Koeman weten tijdens zijn officiële presentatie in de Kuip. "Hij is een zeer belangrijke speler voor de club en dus wil ik hem graag aan boord houden. Hij is bovendien een echte Feyenoorder. Ik zal er alles aan doen om hem hier te houden. Zo'n speler hoort bij deze club. En als hij besluit te vertrekken, dan moet hij naar het buitenland gaan", aldus de oud-international.

Fey was één van de dertien spelers die Mario Been, de vorige trainer, wegstemde. Daar wil Koeman niet te lang bij stilstaan. "Ik wil niet over het verleden praten, ik ben daar niet bij geweest. Ik wil niet blijven hangen in een eventuele verdeeldheid. Ik stap blanco in deze club, het is vooral zaak dat we nu met z'n allen dezelfde kant op gaan. En wie niet mee wil, heeft een groot probleem. Dat heb ik de spelers al verteld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen