Ruiz op bank Twente, Blind vervangt Vertonghen

30 juli 2011, 18:57   Bijgewerkt: 30 juli 2011, 19:06

FC Twente speelt ook in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal voorlopig zonder Bryan Ruiz. De lichtgeblesseerde aanvaller behoort wel tot de wedstrijdselectie, maar begint op de bank. Willem Janssen staat ditmaal wel aan de aftap. Bij Ajax is Theo Janssen, overgekomen van tegenstander FC Twente, de aanvoerder.

FC Twente-coach Co Adriaanse heeft, vergeleken met de CL-wedstrijd van dinsdag tegen FC Vaslui, drie wijzigingen toegepast. Naast Janssen staat nu ook Dwight Tiendalli en Ola John in de basis. Dat gaat ten koste van Thilo Leugers, Bart Buysse en de geblesseerde Emir Bajrami. Steven Berghuis staat opnieuw in de basis.

Bij Ajax staan met Kolbeinn Sigthórsson en Theo Janssen twee zomeraanwinsten aan de aftrap. Thulani Serero, op het laatste moment toch speelgerechtigd gekregen voor deze wedstrijd, begint op de bank. Sigthórsson vormt een voorhoede met Miralem Sulejmani en Lorenzo Ebecilio, Siem de Jong speelt daar achter. Centraal achterin is Daley Blind de vervanger van de geblesseerde Jan Vertonghen.

Opstellingen:

FC Twente: Mihaylov; Cornelisse, Wisgerhof, Douglas, Tiendalli; Willem Janssen, Brama, Luuk de Jong; Berghuis, Janko, John

Ajax: Vermeer; Van der Wiel, Alderweireld, Blind, Boilesen; Eriksen, Theo Janssen; Siem de Jong; Ebecilio, Sigthórsson, Sulejmani

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen