Fer: "Hopelijk krijg ik in Kerkrade al speelminuten"

Ger
8 september 2011, 16:42   Bijgewerkt: 8 september 2011, 17:06

Leroy Fer werkte donderdag zijn eerste training af bij FC Twente. De van Feyenoord overgenomen middenvelder (21) hoopt komend weekeinde zijn debuut voor de Enschedese club te maken. In Kerkrade is de tegenstander Roda JC.

"Ik ben fit en wil graag laten zien wat ik kan. De trainer heeft gezegd dat het team staat en dat ik me moet bewijzen. Dat ga ik proberen te doen. Hopelijk krijg ik in Kerkrade al wat speelminuten", aldus Fer, die voor 5,5 miljoen euro overkwam uit De Kuip. "Ik wil me hier vooral doorontwikkelen. Het zal een behoorlijke concurrentiestrijd worden."

De jeugdinternational ziet zijn transfer als een stap vooruit. "FC Twente speelt mee om de landstitel. De club is op dit moment wat verder dan Feyenoord. Bij Jong Oranje heb ik met Ola John veel gepraat over Twente. Ik hoorde alleen maar positieve verhalen. Net als Denny Landzaat en Dwight Tiendalli die ik nog van Feyenoord ken."

Trainer Co Adriaanse is content met de komst van Fer. "Met Leroy hebben we er een goede middenvelder bij gekregen. Je moet zijn komst los zien van de transfer van Bryan Ruiz naar Fulham. We hadden te weinig tijd om een vervanger voor Bryan te vinden. Dat valt ook niet mee, want hij was onze absolute smaakmaker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen