Crespo heeft nachtmerries van Liverpool

27 september 2005, 10:40

Hernan Crespo heeft de verloren Champions League-finale van vorig seizoen nog altijd niet verwerkt. De Argentijn scoorde destijds tweemaal in het duel met Liverpool, maar greep tot zijn grote frustratie alsnog naast de cup met de grote oren. "Ik probeer het te vergeten, maar het is onmogelijk", zegt Crespo over zijn Champions League-trauma.

Crespo kwam afgelopen seizoen in dienst van AC Milan op een 3-0 voorsprong, maar Liverpool slaagde er alsnog in om de wedstrijd te kantelen. "Als je als team drie keer scoort, heb je het recht om te denken dat je de wedstrijd gaat winnen", zegt Crespo over de legendarische wedstrijd tegen Liverpool. "Liverpool kantelde de wedstrijd binnen zes minuten, dat is onvoorstelbaar. Ik word er nog steeds gek van als ik er aan denk. Ik scoorde twee goals in de Champions League-finale, maar het was niet genoeg."

"Ik heb van alles geprobeerd om die wedstrijd uit mijn hoofd te krijgen, maar niks lukt. Iedere keer als ik Steven Gerrard op de televisie de trofee omhoog zie houden, voelt het als een messteek in mijn hart. Het doet verschrikkelijk veel pijn. Ik kan er nog steeds af en toe niet van slapen. Ik zie delen van de wedstrijd nog wel eens voor me als ik in bed lig. De enige manier om dit te verwerken, is om Liverpool dit seizoen te verslaan", vertelt de openhartige Argentijn.

Crespo krijgt woensdag de kans om van zijn trauma af te komen. Chelsea, de huidige ploeg van Crespo, speelt dan voor de Champions League tegen titelverdediger Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen