AC Milan flirt met Ronaldo

22 februari 2006, 12:32

Ronaldo heeft met zijn kritische uitlatingen over Real Madrid de alarmbellen doen rinkelen bij diverse Europese topclubs. De Braziliaan is ongelukkig bij Real en zinspeelde maandag op een vertrek. Nog geen 48 uur na deze uitlatingen heeft AC Milan via voorzitter Galliani al laten weten dat de spits van harte welkom is om de ploeg volgend seizoen te versterken.

Ronaldo, die in het verleden voor Inter Milaan speelde, kan wat Galliani betreft meteen naar AC Milan komen. "We zullen hem met open armen ontvangen", deelde Galliani mee. "Hij is overal ter wereld welkom. Zelfs bij AC Milan." 

Het contract van de Braziliaanse aanvaller met Real Madrid loopt in 2008 af. De man die drie keer werd verkozen tot beste voetballer van de wereld speelde al eens in Milaan, maar dan wel bij aartsrivaal Inter, tussen 1997 en 2002. Hij werd bij die club een verrader genoemd toen hij na het WK in Zuid-Korea en Japan naar Spanje vertrok. 

Maandag liet Ronaldo weten dat hij in Madrid niet goed in zijn vel zit. "De fans hebben mij nooit met veel waardering behandeld. Ze hebben mij nooit echt geaccepteerd. Ik zal dat zeker laten meewegen in mijn plannen voor de toekomst. Na het WK zal ik een beslissing nemen", liet de Braziliaan weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen