McLeish wil buitenspelregel onderzoeken

23 februari 2006, 10:46

Rangers-manager Alex McLeish raakte na het duel met Villarreal niet uitgesproken over de tweede Spaanse treffer. Het doelpunt van Diego Forlan was volgens McLeish 'een grijs gebied' in de buitenspelregel. 

Forlan was blijven hangen in het strafschopgebied van Rangers en stond ruim buitenspel op het moment dat er een dieptepass gegeven werd. Deze pass werd echter opgepikt door een teamgenoot, die geen buitenspel stond. Forlan deed vervolgens snel een aantal passen naar achteren, ontving de bal van zijn teamgenoot  en schoot de 1-2 binnen.

"Tsja", reageerde McLeish op het doelpunt van de Uruguayaan. "Het is duidelijk te zien dat Forlan in eerste instantie ruim buitenspel stond, maar in tweede instantie niet. Het moet echter in ieder geval het zicht van de doelman belemmerd hebben en bovendien stond hij dus ongedekt omdat hij vanuit buitenspelpositie kwam. Ik vind dit een grijs gebied binnen de buitenspelregel. Misschien moeten we daar eens naar kijken."

Ondanks deze dubieuze treffer was McLeish trots op zijn mannen. "We hebben gevochten voor wat we waard zijn. We hebben nog steeds een kans om door te gaan naar de kwartfinale. Mocht dat lukken, dan zal ik superlatieven tekort komen om mijn blijdschap te beschrijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen