RBC en Den Bosch winnen

Koen Freriks
27 januari 2007, 21:54

RBC Roosendaal en FC Den Bosch hebben zaterdagavond respectievelijk gewonnen van FC Emmen en Haarlem. De Roosendalers versloegen de noorderlingen met maar liefst 5-0 en Haarlem kreeg met 4-1 klop van de Bosschenaren. 

Door de winst heeft RBC de achterstand op koploper De Graafschap verkleint naar slechts één schamel puntje. Binnen 21 minuten stond het al 4-0. Paul de Lange scoorde al in de vierde minuut namens de Brabanders. Even later scoorde Benjamin Martha binnen twee minuten tweemaal. Delanoy schoot in de 21ste minuut de 4-0 erin. Routinier Henk Vos zorgde met zijn treffer er voor dat er na negentig minuten 5-0 op het scorebord stond. 

Bij Den Bosch was Frenk Demouge de gevierde man. Hij had met twee treffers een groot aandeel in de overwinning van de club uit de Brabantse hoofdstad. Haarlem kwam in de eerste helft op voorsprong door een goal van Dave Huymans, maar al snel werd het 1-1 door een doelpunt van Kiran Bechacn. In de tweede helft scoorde Demouge twee keer en was Wau nog trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen