'Quaresma vervangt Figo bij Inter'

27 februari 2007, 15:12

Volgens de Italiaanse media heeft Internazionale al een opvolger voor de Portugees Luis Figo in het vizier. De 34-jarige aanvaller, die na dit seizoen verkast naar het Saudische Al-Ittihad, zou mogelijk vervangen worden door zijn jongere landgenoot Ricardo Quaresma (in de foto hierboven in duel met Arsenal-speler Alexander Hleb).  

Quaresma, Portugees international, begon zijn carrière bij Sporting Lissabon, waar hij al getipt werd als de opvolger van Figo. Kort na zijn debuut werd hij opgemerkt door verschillende topclubs. De vleugelspeler koos echter voor FC Barcelona. In het seizoen 2004-2005 zou hij zijn debuut maken voor de Catalaanse club. De jonge Portugees kon zijn potentie echter nog niet waarmaken. 

Hij koos daarom voor een terugkeer naar zijn geboorteland om daar te gaan spelen voor FC Porto. Bij de Portugese club speelt Ricardo Quaresma wekelijks de sterren van de hemel. Als gevolg hiervan werd Quaresma in verband gebracht met clubs als Chelsea en Real Madrid. Maar de Mustang, zoals voormalig coach Laszlo Bölöni hem noemt, lijkt nu aan de vooravond van een Italiaans avontuur te staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen