Nog een reserve Veendam wordt international

13 maart 2007, 21:18

De selectie van Veendam blijkt twee internationals te bevatten. Nadat vorige week Elvis Banyiwabe al opgeroepen werd voor de nationale ploeg van Burundi, kan nu ook een speler van het beloftenteam zich opmaken voor zijn eerste interland. Lesly Fellinga is immers opgeroepen voor de nationale ploeg van Haïti.

"Ik heb de president van de voetbalbond en de assistent-coach al persoonlijk aan de telefoon gehad. Er liepen al enige contacten, maar vandaag is het dan definitief geworden", zegt de 21-jarige Fellinga, die geboren is in Haïti, op de website van zijn club. "Ik train elke dag om uiteindelijk het hoogsthaalbare uit mijn voetballoopbaan te halen. En dan is dit natuurlijk geweldig om mee te maken. Ik ben zelf nog nooit buiten Europa geweest."

Lesly is niet de enige speler uit de Nederlandse competitie die opgeroepen is voor de nationale ploeg van Haïti. Ook Tim Velten, die uitkomt voor Jong FC Groningen, heeft een invitatie van de voetbalbond ontvangen. Velten is, evenals Fellinga, geboren in Haïta maar geadopteerd door een Nederlands echtpaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen