Alex wil volgend weekend rentree maken

13 april 2007, 10:33   Bijgewerkt: 13 april 2007, 13:38

Alex hoopt volgend weekend, in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht, zijn rentree te kunnen maken in de hoofdmacht van PSV. Dat heeft de Brazilaanse verdediger laten weten aan Stan Valckx, de technisch directeur van de ploeg uit Eindhoven. Alex werkte de afgelopen weken in Brazilië aan het herstel van zijn hamstringblessure en keert zaterdag, of uiterlijk maandag, terug naar Brabant.

"Ik heb hem telefonisch gesproken en Alex hoopt snel weer op het veld te staan. Vandaag ondergaat hij nog een test bij de mensen van de Braziliaanse bond die hem daar begeleiden. Als die goed uitpakt, komt hij snel weer naar Nederland", zegt Valckx in het Brabants Dagblad. "Alex heeft mij verteld dat hij komende week weer volop wil meetrainen om zo de laatste twee wedstrijden van het seizoen te kunnen spelen."

Zonder Alex is PSV geen schim van de ploeg die voor de winterstop de hele Eredivisie haar wil oplegde. De ploeg wist de laatste zes duels niet te winnen en voelt de hete adem van AZ en Ajax inmiddels in de nek. Komende zaterdag neemt PSV het in eigen stadion op tegen Twente, waarna de competitie afgesloten wordt met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht en een duel in Eindhoven tegen Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen