Emanuelson niet tevreden ondanks zege op NAC

14 april 2007, 04:40   Bijgewerkt: 14 april 2007, 04:58

Het was, na afloop van Ajax-NAC Breda, niet bepaald aan Urby Emanuelson af te lezen dat zijn ploeg zojuist de koppositie in de Eredivisie veroverd had. Van enige euforie of blijdschap was geen sprake bij de linksback, die van mening was dat zijn ploeg tegen NAC een kans onbenut gelaten had om het doelsaldo op te krikken.

"Natuurlijk zijn we blij met de drie punten, maar ik sta hier toch met een dubbel gevoel", zegt Emanuelson tegen FCUpdate.nl. "We hadden gewoon meer doelpunten moeten maken. Over de overwinning zijn we natuurlijk tevreden, maar er is toch teleurstelling omdat we maar met 2-0 van het veld gestapt zijn", aldus de linksback.

"Hoe het komt dat we te weinig gescoord hebben? Nou, we hebben NAC vooral in de eerste helft te veel laten voetballen. Ze konden de bal op sommige momenten zomaar rondtikken, dat mag natuurlijk niet", zo oordeelt de 20-jarige verdediger.

Ajax heeft momenteel evenveel verliespunten als AZ, dat zondag in actie komt tegen Vitesse. Winnen de Alkmaarders deze wedstrijd, dan passeert de ploeg, op basis van een beter doelsaldo, Ajax weer op de ranglijst.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen