Crespo hoopt dat Chelsea hem vergeet

4 mei 2007, 11:59   Bijgewerkt: 4 mei 2007, 12:07

Het wordt een spannende maand voor Hernan Crespo. De Argentijnse spits is nog altijd eigendom van Chelsea, maar speelt sinds afgelopen zomer op huurbasis bij Inter. Dat bevalt de spits zo goed, dat hij niet meer terug wil naar Londen.

Chelsea heeft echter de mogelijkheid om Crespo deze zomer terug naar Stamford Bridge te halen. "Om dat te doen, moeten ze vóór 31 mei het huurcontract met Inter formeel beëindigen", weet Crespo. De spits hoopt dat Chelsea vergeet om dit te doen. Als Chelsea voor 31 mei niets van zich laat horen, wordt het huurcontract met de Italiaanse topclub immers automatisch met één jaar verlengd.

De kans dat Chelsea Crespo vergeet, lijkt klein. Eigenaar Roman Abramovich en coach Jose Mourinho lieten immers eerder al weten dat ze van plan waren om de Argentijn terug te halen. Toch hoopt Crespo dat er een compromis gevonden kan worden. "Ik weet dat Chelsea me eigenlijk terug wil, maar hopelijk kunnen ze begrip opbrengen voor mijn situatie. Het is niet zo dat ik problemen heb met Chelsea of Engeland, maar ik wil gewoon heel graag in Italië blijven. Hier ben ik bij mijn vrienden en familie, hier voel ik me thuis", aldus de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen