Maldini ziet terugkeer Shevchenko wel zitten

23 mei 2007, 10:00

AC Milan-speler Paulo Maldini heeft zijn voormalig teamgenoot Andrei Shevchenko laten weten dat hij, als hij dat zou willen, terug kan keren naar Milaan. De clubleiding zag vorig jaar liever niet dat de Oekraïner weg ging, maar voldeed aan diens wens om in een Engelstalig land te voetballen. De voormalig speler van Dinamo Kiev gaf aan zijn kind Engelstalig te willen opvoeden.

"Een speler die Milan de rug toe keert, krijgt daar vroeg of laat altijd spijt van", aldus Maldini in The Sun. "De club vergeet echter nooit een speler die zoveel voor AC Milan heeft betekend", vervolgde hij. "Milan koestert nooit wraakgevoelens. Dat betekent dat iedereen terug kan komen, en Andrei is natuurlijk helemaal welkom hier. We zullen zorgen dat hij zich hier weer thuis voelt."

Shevchenko's toekomst bij Chelsea is onduidelijk. De voormalige superspits heeft een zeer matig seizoen achter de rug bij de kapitaalkrachtige club. In dertig wedstrijden in de Premier League wist hij slechts vier keer het net te vinden. In de Engelse media gonst het inmiddels van de geruchten. Zo zou de Chelsea-aanvaller openstaan voor een transfer naar de Verenigde Staten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen