Engelse topclubs willen Gamst Pedersen

Koen Freriks
1 juni 2007, 15:45

Blackburn Rovers-middenvelder Morten Gamst Pedersen mag op belangstelling rekenen van Arsenal, Chelsea, Liverpool en Manchester United en Tottenham Hotspur. "The Big Five", zoals de clubs genoemd worden, hebben de prestaties van de international op de voet gevolgd en proberen de Noor in de zomer naar hun club te halen. Gamst Pedersen heeft een goed seizoen achter de rug en wil nu zelf ook een stap voorwaarts maken in zijn carrière.

Zaakwaarnemer Jan Hauge bevestigt de interesse in de Noorse krant Dagbladet. "De vijf grote Engelse clubs volgen Mortens situatie op dit moment." De belangenbehartiger vervolgt: "We hebben al eens contact gehad met de clubs. Morten heeft een speciale positie aan de linkerkant die hij zowel in het 4-3-3 systeem als in het 4-4-2 systeem kan vervullen."

"De grote clubs hebben misschien niet altijd plaats voor spelers van zijn soort. Misschien vertrekken er nog een aantal spelers op zijn positie. De transfermarkt zal spoedig op gang komen, we zullen zien wat er gebeurt", aldus Hauge. Overigens kan Gamst Pedersen een transfer naar Manchester United inmiddels op zijn buik schrijven. De club van Alex Ferguson trok onlangs de talenten Anderson en Nani voor een grote som geld aan. Het duo kan op de linkerflank uit de voeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen