Trezeguet baalt van 'belachelijk aanbod' Juventus

11 juni 2007, 10:54

De kans dat David Trezeguet komende zomer vertrekt bij Juventus, is groot. De Franse spits is woedend over het nieuwe contract dat hij van de club uit Turijn aangeboden gekregen heeft. "Het had beter geweest als ze me gewoon hadden verteld dat ze me niet meer willen. Maar in plaats daarvan leggen ze me een belachelijk contract voor."

Trezeguet, wiens contract bij Juventus nog doorloopt tot medio 2008, meent recht te hebben op een betere aanbieding. "Ik heb precies gedaan wat ik coach Deschamps voor aanvang van het seizoen heb beloofd. Ik heb in totaal 140 doelpunten voor de club gemaakt en daarmee heb ik het recht op een plek in de geschiedenis van Juve verworven. Toch is er weinig vertrouwen in mij. Er is geen ruimte meer om te onderhandelen", moppert de Franse spits.

Juventus is niet onder de indruk van de uitlatingen van Trezeguet. Volgens de Italiaanse club liggen de eisen van de Fransman simpelweg te hoog. "Het is onze insteek geweest om alle kampioenen te behouden, maar dan moeten ze wel de juiste motivatie hebben", laat bestuurslid Jean Claude Blanc weten.

Bron: Voetbal International

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen