Van Gaal rekent nog steeds op vertrek Koevermans

24 augustus 2007, 14:14

Louis van Gaal verwacht, ondanks de naderende transferdeadline, nog steeds dat Danny Koevermans vertrekt. "De transfercarrousel gaat nu pas draaien. Let maar op mijn woorden. Tot op heden deden clubs aankopen die ze al langer op het oog hadden, aankopen waarover is nagedacht. Nu is de tijd van impulsaankopen aangebroken", voorspelt de Alkmaarse oefenmeester.

AZ vraagt bijna zeven miljoen euro voor Koevermans. "Tot dusverre was alleen Shakhtar Donetsk bereid om dat bedrag te betalen, alleen wilde Danny daar niet naar toe", aldus Van Gaal. "Maar als bijvoorbeeld Middlesbrough dit weekeinde opnieuw verliest of Levante begint de competitie in Spanje met een nederlaag, dan willen dat soort clubs misschien opeens wel aan het transferbedrag voldoen. In de laatste transferweek schrikken clubs vaak niet meer terug voor hoge bedragen."

De relatie tussen Van Gaal en Koevermans is flink bekoeld. Van Gaal zei na de wedstrijd tegen VVV Venlo dat de spits niet hard genoeg trainde. Koevermans liet de voorbije week op zijn beurt in de media zijn onvrede blijken. Van Gaal: "Of Koevermans zaterdag tegen Vitesse bij de groep zit? Dat ga ik niet aan jullie vertellen. Eerst maak ik mijn spelers bekend hoe de selectie eruit ziet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen