Jans blijft nog twee jaar bij FC Groningen

Ger
18 september 2007, 16:36   Bijgewerkt: 18 september 2007, 16:51

Ron Jans, de langstzittende trainer in de Eredivisie, blijft zijn huidige werkgever trouw. De 48-jarige oefenmeester maakte dinsdag bekend na dit seizoen nog twee jaar bij FC Groningen te blijven. Jans is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen bij de noorderlingen.

Het contract tussen FC Groningen en Jans werd doorgaans met één seizoen verlengd. Beide partijen vonden elkaar nu in een langere verbintenis. "Buiten dat hij op het veld uitstekende resultaten boekt, past Jans met zijn uitstraling volledig bij deze club", zegt algemeen directeur Hans Nijland. "Zijn vakmanschap en presentatie sluiten perfect aan bij de wensen van FC Groningen. Jans is inmiddels uitgegroeid tot een boegbeeld van de club en hij vertegenwoordigt FC Groningen op een voortreffelijke wijze."

"De ontwikkeling van FC Groningen zal nog niet stoppen. We hebben met elkaar de ambitie om nog beter te worden. Dat valt niet altijd direct aan de stand op de ranglijst af te lezen", motiveert Jans zijn beslissing om bij te tekenen. "De organisatie van deze club wordt echter steeds beter en dan is de kans om sportieve successen te boeken ook groter. We waren al bezig om elke dag te verbeteren en daar blijven we mee doorgaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen