Vergoossen richt vizier alweer op FC Twente

11 april 2008, 13:56

Amper vijftien uur nadat zijn ploeg door Fiorentina uit de UEFA Cup geknikkerd werd, was PSV-coach Sef Vergoossen alweer volledig bezig met de volgende wedstrijd. Zondag wacht immers FC Twente en met een zege op de Tukkers kan PSV de landstitel veiligstellen. "Twee gelijke spelen in de laatste twee duels zijn ook genoeg, maar wij willen zondag gewoon winnen", stelde de coach.

Volgens Vergoossen zal PSV zich zondag niet verschuilen. "We moeten er voor gaan om te winnen. Zonder met zeven mensen naar voren te gaan, dat is absoluut niet nodig. Maar je moet van jezelf uitgaan", vindt de Limburger, die tegen Twente niet kan beschikken over de geschorste spelmaker Ibrahim Afellay.

Vergoossen denkt niet dat de verloren wedstrijd tegen Fiorentina invloed zal hebben op het spel van zijn ploeg tegen Twente. "Natuurlijk is het een teleurstelling als het niet lukt, maar ik was er snel klaar mee. Nu telt zondag. De spelers moeten blij zijn dat ze zo snel na zo'n wedstrijd weer iets nieuws neer kunnen zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen