NEC twijfelt nog over beoogde aanwinsten

Koen Freriks
11 augustus 2008, 11:19   Bijgewerkt: 11 augustus 2008, 12:59

NEC twijfelt of Predrag Pavlovic en James Troisi wel echte aanwinsten zijn. De Nijmeegse club heeft de twee buitenlanders al lange tijd op het oog, maar de technische staf is nog niet geheel overtuigd van hun kwaliteiten. 

De Gelderse club stuurde een zware delegatie naar China om het duo op de Olympische Spelen in actie te zien. De trip leverde de club weinig op. Pavlovic kwam geen minuut in actie, terwijl Troisi in de speeltijd die hij kreeg niet bepaald een verpletterende indruk maakte. 

"Ik heb de wedstrijd zelf niet gezien, maar ik heb begrepen dat Troisi niet best speelde", aldus Mario Been in De Gelderlander. "Ik weet wel, het is maar een momentopname en we hebben tot nu toe erg positieve rapporten over hem ontvangen."

"Misschien is het wel zinvol om die jongen, die op het moment geen club heeft, nog een weekje op proef te laten komen.", vindt Been. De club wil ook Pavlovic nog een keer bekijken. "Omdat Servië is uitgeschakeld, krijgen we nog wel de kans om die jongen nog een of twee keer bij zijn club (Napredak Krusevac, red.) aan het werk te zien."

Daarnaast is Leonardo nog altijd in beeld bij NEC, maar een transfer is nog niet aanstaande. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik hem er graag bij zou hebben. Maar goed, wij zijn pas partij als Ajax aangeeft dat hij daar weg moet", aldus Been.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen