Feyenoord lijdt ditmaal alleen sportieve schade in Nancy

23 oktober 2008, 22:34   Bijgewerkt: 23 oktober 2008, 22:58

Feyenoord en AS Nancy, het blijft geen gelukkige combinatie. Na de 3-0 nederlaag en hevige ongeregeldheden van twee jaar geleden, ging de Rotterdamse ploeg donderdag opnieuw met 3-0 onderuit in het Stade Marcel-Picot. Buiten het veld bleef het ditmaal, ongetwijfeld tot opluchting van heel Feyenoord, rustig.

Vergeleken met het duel met Willem II van afgelopen weekend (1-0 verlies), speelde Feyenoord in Frankrijk met twee nieuwe namen. Michael Mols nam voorin de positie over van de licht geblesseerde Jonathan de Guzman, terwijl Leroy Fer op het middenveld de voorkeur kreeg boven Luigi Bruins. Dat is een veeg teken voor Bruins, die er niet bepaald goed op staat bij Gertjan Verbeek. De coach noemde de jonge middenvelder tegen Willem II zelfs 'de hoofdoorzaak van ons falen'.

De klap die Feyenoord in deze eerste tien minuten na rust kreeg, kwam de ploeg niet meer te boven. De Rotterdammers hadden nog ruim een half uur om zich terug in de wedstrijd te knokken, maar eigenlijk zat dat er geen moment in. Nancy controleerde, Feyenoord worstelde. In de slotfase maakte verdediger Helder er, na geklungel in de Rotterdamse defensie, zelfs 3-0 voor Nancy van.

De Rotterdamse club zal ongetwijfeld opgelucht zijn dat er ditmaal buiten de lijnen geen gekke dingen gebeurden, maar dat is slechts een doekje voor het bloeden. Want sportief, en dat is toch het belangrijkste, loopt het nog steeds van geen kant. Zelfs een matig AS Nancy wist daar donderdag simpel van te profiteren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen