'Veertien spelers Feyenoord stemden tegen Verbeek'

12 december 2008, 09:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De selectie van Feyenoord heeft het massaal gehad met coach Gertjan Verbeek. Uit een stemming bleek deze week dat veertien spelers de trainer liever zien vertrekken. Slechts vier Feyenoorders staan nog achter de Deventenaar, meldt het AD.

Opvallend is dat de vier spelers die nog pro-Verbeek zijn, allemaal jong zijn. Het gaat volgens de krant om Georginio Wijnaldum, Leroy Fer, Dwight Tiendalli en Diego Biseswar. Twee van deze spelers (Tiendalli en Biseswar) waren eigenlijk al afgeschreven, maar kregen onder Verbeek een nieuwe kans. Wijnaldum en Fer beleven dit seizoen hun grote doorbraak en zijn onder de nieuwe coach vaste basisspelers. Bij de stemronde moet verder aangetekend worden dat een aantal spelers, zoals Theo Lucius, Andwele Slory en Danny Buijs, niet aanwezig waren.

Naar verluidt heeft de spelersgroep het resultaat van de stemronde doorgespeeld aan het bestuur, maar ziet de Rotterdamse clubleiding geen reden om Verbeek de laan uit te sturen. "Gertjans positie is geen item. Zwalken is het slechtste wat je nu kunt doen", is de duidelijke taal van directeur Eric Gudde. Diezelfde Gudde zei eerder al dat Verbeek niet alleen de komende kerst haalt, maar ook die van 2009.

Verbeek trad afgelopen zomer in dienst bij Feyenoord, als opvolger van Bert van Marwijk. Onder zijn leiding won de ploeg slechts vier van de eerste veertien competitiewedstrijden, waarmee het momenteel slechts elfde staat in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen