Platje: "Hoog tijd dat ik weer eens scoorde"

27 april 2009, 07:10   Bijgewerkt: 26 april 2009, 22:25

Als FC Volendam zich dit seizoen handhaaft in de Eredivisie, dan heeft de ploeg dat voor een belangrijk deel te danken aan Melvin Platje. De spits grossieert in belangrijke goals en hielp zijn elftal zaterdag weer aan een punt tegen Roda JC (1-1).

Platje maakte tegen Roda in de slotfase gelijk, amper tien minuten nadat hij als invaller in de ploeg gekomen was. "Ik had al vier wedstrijden niet gescoord, dus het was hoog tijd dat ik weer eens een doelpuntje maakte", reageert hij droogjes tegen FCUpdate.nl. "Het was een belangrijke goal, want nu blijven we boven Roda staan."

Door zijn doelpunten en onberekenbaarheid lijkt Platje de ideale 'supersub', maar wordt het niet eens tijd voor een basisplaats? "Natuurlijk wil ik het liefst in de basis beginnen, maar de trainer maakt zijn keuze. De andere jongens doen het natuurlijk ook goed voorin. En ik kom pas net kijken hè, het is mijn eerste seizoen in de Eredivisie. Ik zie het dus allemaal wel, ik probeer gewoon elke invalbeurt en elke training mijn best te doen. Hopelijk kiest de trainer dan een keer voor mij. Misschien zondag, als we thuis spelen tegen FC Groningen", besluit de 20-jarige spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen