Nijland: "Groningen moet niet in paniek raken"

18 augustus 2009, 15:39   Bijgewerkt: 18 augustus 2009, 15:54

FC Groningen kent een valse start van het seizoen. Uit de eerste drie duels pakte de ploeg van trainer Ron Jans slechts één punt, waardoor het momenteel in de onderste regionen van de Eredivisie bivakkeert. Het publiek mort, maar directeur Hans Nijland predikt rust. "De situatie is erg vervelend en weer even nieuw voor ons, maar absoluut geen reden om in paniek te raken", zegt hij op de website van zijn club.

"Paniek is altijd al een slechte raadgever geweest", vervolgt Nijland, die benadrukt dat FC Groningen geen paniekaankopen wil doen. "Wij begrijpen de zorgen bij onze achterban en wij delen die zorg, maar laten ons niet verleiden tot het maken van gekke sprongen. Het verleden heeft nadrukkelijk geleerd dat clubs die paniekvoetbal spelen er nooit wijzer van zijn geworden. In sport heb je goede en minder goede tijden, kun je winnen en verliezen. Wij kiezen er voor om met elkaar de schouders eronder te zetten, achter de club te blijven staan en dicht bij elkaar te blijven."

De komende weken staan voor FC Groningen wedstrijden gepland tegen het nog ongeslagen VVV Venlo (uit), PSV (thuis) en streekgenoot SC Heerenveen (uit).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen