Koevermans onzeker voor duel met CFR Cluj

30 september 2009, 13:42   Bijgewerkt: 30 september 2009, 14:12

Danny Koevermans kan donderdag mogelijk niet meedoen in de Europa League-wedstrijd van PSV tegen de Roemeense bekerwinnaar CFR Cluj. De spits moest woensdag de training eerder afbreken, omdat hij last kreeg van zijn hamstring.

Coach Fred Rutten weet nog niet hoe ernstig de kwetsuur is. "We gaan vanmiddag nader onderzoeken wat er aan de hand is, daarna nemen we een beslissing. Verder kan ik er nu nog niets over zeggen", zegt hij op de website van PSV. Mocht Koevermans niet kunnen spelen, dan is Ola Toivonen zijn logische vervanger.

Rutten liet verder weten dat PSV 'gecontroleerd offensief' gaat spelen tegen Cluj, dat vorig seizoen nog deelnam aan de Champions League. "Onze tegenstander verdient respect, voor wat ze in het verleden hebben gepresteerd. Dit is ongeveer hetzelfde team dat bij AS Roma de winst kon halen en tegen Chelsea gelijkspeelde, dat zegt wel wat. Cluj heeft behoorlijk wat kwaliteit. Maar thuiswedstrijden moet je omzetten in drie punten. Dat al niet makkelijk zijn. Cluj is geen ploeg die het opengooit, dus op de kansen die we zelf krijgen moeten we alert en scherp zijn", aldus de coach.

Vermoedelijke opstelling PSV: Isaksson; Manolev, Ooijer, Rodriguez en Pieters; Afellay, Bakkal en Engelaar; Lazovic, Toivonen en Dzsudzsak

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen