Wenger wil klus klaren in duels met AZ

30 september 2009, 10:27

Arsenal zit na twee speeldagen in de Champions League al op rozen. De ploeg heeft zes punten, vijf meer dan Standard Luik en AZ. De tweede ronde lonkt al en coach Arsene Wenger hoopt dat zijn ploeg de klus zo snel mogelijk klaart.

Arsenal vervolgt de groepsfase met twee duels tegen AZ. Twee keer winnen is voor de Arsenal genoeg om de volgende ronde te halen en dat is volgens Wenger het doel. "We spelen de komende periode twee keer tegen AZ. Laten we proberen om onze plek in de volgende ronde zo snel mogelijk veilig te stellen", zegt hij.

Op 20 oktober speelt Arsenal in Alkmaar tegen AZ, twee weken later is de return. Wenger hoopt dat zijn ploeg tegen de Nederlanders hetzelfde niveau kan halen als dinsdag tegen Olympiakos (2-0). "Vooral in de eerste helft speelden we erg goed. Eigenlijk hebben we van de eerste tot de laatste minuut gedomineerd. De 1-0 bleef lang uit, maar ik had de hele partij het gevoel dat de goal heus wel zou vallen."

Robin van Persie maakte een kwartier voor tijd de openingstreffer voor Arsenal. Enkele minuten later bepaalde Andrei Arshavin de eindstand op 2-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen