Bilic rekent op sportieve plicht Engeland

7 oktober 2009, 10:19   Bijgewerkt: 7 oktober 2009, 10:30

De voltallige Kroatische selectie zit zaterdag vol spanning voor de buis, als Oekraïne het in Kiev opneemt tegen Engeland. Alleen als Oekraïne níet wint, heeft Kroatië de kansen op WK-deelname weer in eigen hand. Momenteel heeft Kroatië twee punten meer dan Oekraïne, maar de Oost-Europeanen speelden één wedstrijd minder.

Als Oekraïne zijn laatste twee duels wint, valt het doek voor Kroatië. De Kroaten kunnen dus niet anders doen dan hopen op Engeland en zelf vier dagen later hun laatste wedstrijd tegen Kazachstan winnen. Bondscoach Slaven Bilic rekent er op dat dat voldoende is. "Ik reken op een zege tegen Kazachstan ga er vanuit dat Engeland niet verliest in Oekraïne. Als ze al half zo goed spelen als vorige maand tegen ons (toen Engeland met 5-1 won, red.), winnen ze van Oekraïne", zegt hij op uefa.com.

"Waar ik de wedstrijd tussen Oekraïne en Engeland ga bekijken? Alleen, in mijn hotelkamer. Ik heb geen behoefte aan gezelschap. Het gaat heel zwaar worden om een beslissende wedstrijd te bekijken, zonder daar zelf invloed op te hebben. Dat is voor een sportman het meest vervelende gevoel dat er is", aldus Bilic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen