'Vreemd karakter' hield Boskamp bij Beveren

27 oktober 2009, 09:39   Bijgewerkt: 27 oktober 2009, 09:45

Het verblijf van trainer Johan Boskamp bij SK Beveren is voorlopig weinig succesvol. De ploeg staat met zeven punten uit tien wedstrijden voorlaatste in de Belgische Tweede Klasse en de Nederlander dacht zelfs al een keer aan opstappen. 

"Na de 6-0-nederlaag tegen Lierse wou ik ermee stoppen", vertelt Boskamp in Het Laatste Nieuws. "Ik dacht: "Wat loop ik hier nog te doen?" Ik had een moeilijke periode en zette alles op een rijtje. Maar dan komt dat vreemde karakter van mij weer naar boven en is dat gevoel snel weg. Het zou laf zijn om weg te lopen. Ik vind het nog leuk, anders was ik er toen al mee gestopt. Maar ik had het er wel moeilijk mee."

"Wat er nu moet gebeuren? We moeten gewoon winnen, niet met oogstrelend voetbal, maar met opgestroopte mouwen. Elk punt dat verloren gaat, is weg. We spelen nu tegen Luik en Doornik (de nummers 17 en 16, red). Het zijn superbelangrijke weken", weet Boskamp, die binnen de club overigens niet ter discussie staat. "Boskamp ontslaan? Ab-so-luut niet", zegt clubvoorzitter Dirk Verelst. "Ik geef toe, het gaat niet goed, maar Boskamp haalt het onderste uit de kan."

Woensdag speelt Beveren in de Belgische beker tegen Roeselare, de ploeg van de Nederlander Dennis van Wijk. Ook Roeselare draait heel stroef.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen