Van Marwijk: "Robben had vocht in zijn knie"

12 november 2009, 16:18   Bijgewerkt: 12 november 2009, 16:30

Arjen Robben is zeker niet uit voorzorg vertrokken uit het trainingskamp van het Nederlands elftal. De aanvaller van Bayern München had de afgelopen dagen last van vocht in zijn knie, zo liet bondscoach Bert van Marwijk donderdag weten.

Robben kwam afgelopen weekend nog met Bayern in actie tegen Schalke 04. "Die wedstrijd ging best goed, maar een dag later kreeg hij een enorme reactie in zijn knie. Er zat vocht in het gewricht. De teamartsen hebben er hier de afgelopen dagen naar gekeken en zijn tot de conclusie gekomen dat de interlands tegen Italië (zaterdag) en Paraguay (woensdag) te vroeg komen. Pure pech, ik had hem er graag bij gehad. Hopelijk kan hij over anderhalve week wel mee meedoen in de eerstvolgende competitiewedstrijd van Bayern München", aldus de bondscoach.

Op Robben na, beschikt Van Marwijk over een compleet fitte spelersgroep. Wout Brama, die op het laatste moment aan de selectie toegevoegd was, heeft zijn plekje in de groep inmiddels gevonden. "Hij is een open, frisse jongen en maakt een prima indruk. Hij is goed opgevangen, maar dat gebeurt eigenlijk sowieso altijd wel."

Nederland reist morgen (vrijdag) naar Pescara, waar de interland tegen Italië gespeeld wordt. Op zaterdagnacht, direct na de wedstrijd, vliegt de ploeg weer terug.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen