Ook Manchester United morst punten

9 januari 2010, 20:29   Bijgewerkt: 10 januari 2010, 12:39

Manchester United heeft het puntverlies van Arsenal niet afgestraft. The Red Devils zagen de titelconcurrent eerder op de dag met 2-2 gelijkspelen tegen Everton, maar in de uitwedstrijd bij Birmingham City overkwam hen hetzelfde: 1-1.

Cameron Jerome bracht Birmingham na ruim veertig minuten aan de leiding door van dichtbij ManUnited-keeper Tomasz Kuszczak te passeren. De Pool verving Edwin van der Sar, die nog altijd last heeft van een knieblessure. Na ongeveer een uur schoot Birmingham-speler Scott Dann de feestvreugde in het stadion aan diggelen door een voorzet van Patrice Evra achter zijn eigen keeper te schuiven. Het bleef bij 1-1. Ook het wegzenden van Darren Fletcher (twee keer geel) veranderde de score niet.

Als gevolg van de remise verkleint Manchester het gat met lijstaanvoerder Chelsea, dat dit weekend vanwege het slechte weer niet in actie komt, tot één punt. De marge met nummer drie Arsenal bedraagt twee punten. Overigens heeft de formatie van sir Alex Ferguson wel één duel meer gespeeld dan de Londense titelrivalen.

Voor Birmingham City blijft het een topseizoen. De promovendus bleef zaterdag voor de twaalfde keer op rij zonder verlies. De club is op de achtste stek terug te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen