Sevilla met gelijkspel weg uit Moskou

24 februari 2010, 20:33   Bijgewerkt: 24 februari 2010, 20:46

Sevilla heeft een goede uitgangspositie om de kwartfinale van de Champions League te bereiken. Op bezoek bij CSKA Moskou speelden de Spanjaarden met 1-1 gelijk. Bij CSKA speelde Keisuke Honda vrijwel de hele wedstrijd mee.

Over het resultaat mocht CSKA niet mopperen, want lange tijd leek het er op dat Sevilla zelfs een zege zou boeken in de Russische vrieskou. Alvaro Negredo zette de bezoekers na 25 minuten op voorsprong en pas na rust zorgde Gonzalez er met een fraaie treffer voor dat het toch nog gelijk werd. In de slotfase was CSKA nog dicht bij de 2-1, maar Sevilla-doelman Palop redde knap op een inzet van Necid.

Honda kende een goed Champions League-debuut in het shirt van CSKA. De middenvelder eiste veel ballen op en nam Sevilla-keeper Palop een paar keer onder vuur. In de slotfase werd hij gewisseld, kort nadat hij de gele kaart had gekregen.