Arsenal overlopen maar speelt gelijk tegen Barça

31 maart 2010, 22:37   Bijgewerkt: 3 april 2010, 14:09

Arsenal heeft zich woensdag ternauwernood in leven gehouden in de Champions League. The Gunners stonden thuis tegen FC Barcelona lang met 2-0 achter, maar knokten zich in de slotfase toch nog naar een 2-2 remise, waardoor ze dinsdag bij de return alle kans hebben op een plek in de halve finales.

Direct na de rust opende Zlatan de score met een fraaie boogbal over Almunia. Hij kwam oog in oog met de sluitpost na een messcherpe dieptepass van Gerard Piqué. Een kwartier later leek de Zweed voor de vorentscheidung te zorgen in het tweeluik met de Londenaren. Opnieuw werd hij op het juiste moment diep gestuurd, deze keer door Xavi, en trof hij met een hard schot voor de tweede keer doel (0-2).

Die helftwissel haalde het, miraculeus, met 0-0, maar in de eerste vijftien minuten na de aftrap van de tweede helft sloeg Zlatan toe. Het had er geen enkele schijn van dat de comfortabele 2-0 voorsprong van de cuphouder in gevaar zou komen, maar het inbrengen van Theo Walcott zorgde bij Arsenal voor nieuwe inspiratie. De thuisclub ging veel meer in de aanval en kreeg daarvoor een passende beloning.

In de laatste minuten moest ook Arsenal verder met tien man. Fabregas, die al niet okselfris aan de krachtmeting was begonnen, raakte bij het nemen van de penalty geblesseerd en moest naar de kant. Een vervanger voor hem kwam er niet, omdat Wenger al drie keer had gewisseld. Met tien tegen tien vielen er geen goals meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen