De Mos morst punten, Olympiakos wint topper

21 maart 2010, 20:10   Bijgewerkt: 22 maart 2010, 00:34

Na een ijzersterke start vallen de prestaties van AO Kavala onder trainer Aad de Mos de laatste weken wat tegen. In de thuiswedstrijd tegen Larissa kwam de ploeg zondag al voor de vierde wedstrijd op rij niet tot winst. Na nederlagen tegen AEK Athene (3-0) en Aris Saloniki (3-1, beker) en een gelijkspel in de competitie tegen datzelfde Aris (1-1), kwam de ploeg van De Mos op eigen veld niet verder dan 3-3.

Kavala had tegen Larissa de zege voor het grijpen. Het toonde karakter door een 1-2 achterstand om te buigen in een 3-2 voorsprong, maar deze leiding gaf het in de slotfase uit handen. In de 86ste minuut kwamen de bezoekers langszij. Kavala speelde toen net met tien man, na een rode kaart voor Ivan Gvozdenovic.

In de top van de Griekse competitie deed Olympiakos Piraeus uitstekende zaken. De ploeg won de topper tegen aartsrivaal Panathinaikos met 0-1, waardoor het weer volop mee doet in de strijd om het landskampioenschap. Matt Derbyshire maakte het winnende doelpunt voor Olympiakos, dat Panathinaikos nu tot op vier punten genaderd is. Olympiakos nam bovendien de tweede plek over van PAOK Saloniki, dat zich op eigen veld liet verrassen door AEK Athene (0-1). Olympiakos heeft nu één punt meer dan de ploeg uit Saloniki. In Griekenland zijn nog drie speelronden te gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen