Stijnen: "Advocaat zet iedereen in z'n hempie"

Ger
15 april 2010, 19:26

Doelman Stijn Stijnen spreekt schande van het vroegtijdige vertrek van Dick Advocaat als bondscoach van België. De Nederlandse oefenmeester was slechts sinds 1 oktober 2009 aan de Rode Duivels verbonden.

"Dit is gewoon beschamend, ik heb er geen andere woorden voor", aldus Stijnen tegen Sporza. "Dit is lachen met het Belgische volk en het Belgische voetbal. Hij zet iedereen te kijk, of in z'n hempie. Ik heb een paar keer gezegd dat dingen mij stoorden. Dat werd mij niet in dank afgenomen, want Advocaat was toch een man van zijn woord. Blijkt nu dat het allemaal leugens waren."

"Ik denk dat veel analisten nu wel in hun hemd worden gezet. Men heeft mij altijd gezegd dat tijd mij gelijk zou geven. En vandaag geeft de tijd mij voor honderd procent gelijk. Wat dat voor mij teweeg zal brengen, dat weet ik niet", zegt de sluitpost van Club Brugge, die onder Advocaat niet voor de Belgen wilde spelen. Hij houdt zich nog niet bezig met een mogelijke rentree.

"Er zal veel moeten veranderen om mij op mijn beslissing te doen terugkeren. Maar goed, het Belgisch voetbal zit nu met een groter probleem dan ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen