Le Guen luistert naar spelers en wijzigt basiself

18 juni 2010, 21:52   Bijgewerkt: 18 juni 2010, 22:07

Bondscoach Paul Le Guen van Kameroen lijkt gehoor te geven aan de eis van zijn spelers. Een aantal internationals van het Afrikaanse land had gevraagd of de coach zijn basiself voor het duel met Denemarken (zaterdag) op enkele plekken wil wijzigen ten opzichte van de verloren wedstrijd tegen Japan (0-1) en dat gaat hij doen.

In de krachtmeting met Japan begonnen belangrijke krachten als Alexandre Song en Geremi op de bank, tot onvrede van veel spelers van de Ontembare Leeuwen. In de aanloop naar het treffen met de Denen heeft Le Guen gezegd dat hij zijn basisteam op tenminste drie posities anders invult dan maandag, toen er dus werd verloren. “We waren tegen Japan niet zo goed als dat we hadden kunnen zijn”, biecht Le Guen op. “Ik ga daarom minimaal drie wijzigingen doorvoeren in mijn basisteam.”

Le Guen verwacht wel van zijn spelers dat ze zich honderd procent inzetten tegen de Denen. “Ik stel het team op, maar de spelers hebben ook hun verantwoordelijkheid”, vervolgt de Franse keuzeheer. ”Ze moeten in elk geval het juiste ritme vinden.”

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

  • GRATIS
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen