Titelverdediger Italië voorkomt nederlaag

Ger
14 juni 2010, 22:18   Bijgewerkt: 14 juni 2010, 22:56

Italië heeft zijn eerste duel op het WK in Zuid-Afrika afgesloten met een gelijkspel. De regerend wereldkampioen kwam maandag voor het rustsignaal op achterstand tegen Paraguay. Na de pauze knokten de matig acterende Azzurri zich naar de gelijkmaker.

Het is voor de Italianen te hopen dat Andrea Pirlo nog deze week weer volledig inzetbaar is. Zonder de frivole spelmaker van AC Milan, die begin juni geblesseerd raakte in de met 1-2 verloren oefenwedstrijd tegen Mexico, kampte de viervoudig wereldkampioen met een schrijnend gebrek aan creativiteit op het middenveld. Met Riccardo Montolivo als vervanger van Pirlo wist Italië vrijwel geen uitgespeelde kansen te forceren. Aanvallers Alberto Gilardino en Vincenzo Iaquinta kwamen vooral in de eerste helft nauwelijks in het stuk voor.

Slowakije en Nieuw-Zeeland zijn de andere landen in groep F. Zij treffen elkaar dinsdag. De wedstrijden in deze poule zijn van belang voor het Nederlands elftal. Als Oranje zich voor de volgende ronde plaatst, komt de tegenstander voor de achtste finales uit deze groep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen