Fellaini verklapt keuze Carcela voor Marokko

Koen Freriks
30 augustus 2010, 20:39   Bijgewerkt: 30 augustus 2010, 20:47

Marouane Fellaini heeft onthuld voor welk land Mehdi Carcela uit wil komen in de rest van zijn carrière. De geboren Belg wil voor Marokko spelen, meldde de middenvelder van Everton, die eveneens de Belgische en Marokkaanse nationaliteit bezit.

"Mehdi heeft voor Marokko gekozen", citeerde Sporza Fellaini. "Ik hoop voor Mehdi dat hij de goede beslissing neemt, maar ik sta niet in zijn schoenen. Volgens wat ik heb vernomen, heeft Mehdi beslist en kiest hij voor Marokko. Waarom hij dat nog niet heeft bekendgemaakt, weet ik ook niet."

Fellaini zelf kon ook kiezen tussen België en Marokko. "Voor mij was het simpel. Ze vroegen of het me interesseerde om voor België te spelen en ik heb daar zonder veel nadenken "ja" op gezegd. Ik heb nooit spijt gehad van mijn keuze."

Carcela is een 21-jarige middenvelder van Standard Luik. Het talent werd geboren in Luik, maar heeft een Marokkaanse moeder en een Spaanse vader. Daardoor kon hij kiezen uit drie landen, waarvoor hij interlands wil spelen. Marokko was bijzonder geïnteresseerd en hij speelde al een aantal oefeninterlands voor België.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen