PSV weet niets van Engels bod op Toivonen

Ger
17 augustus 2010, 10:25

PSV moet na anderhalf jaar wellicht al afscheid nemen van Ola Toivonen. Liverpool heeft volgens Zweedse en Engelse kranten serieuze belangstelling voor de aanvaller. Scouts van de Engelse club hebben Toivonen tijdens diverse wedstrijden aan het werk gezien.

De Zweedse international is dit prille seizoen uitstekend op dreef. In twee competitieduels was hij al goed voor vijf doelpunten. Daarnaast scoorde de 24-jarige Toivonen vorige week in het shirt van de nationale ploeg van Zweden. De Scandinaviër heeft nog een contract tot medio 2012 bij PSV. De Eindhovenaren hebben een eenzijdige optie op nog twee jaar.

Volgens Aftonbladet wil Liverpool de transfer van de aanvaller snel afhandelen. Toivonen is minder interessant als hij donderdag voor PSV in actie komt tegen Sibir Novosibirsk in de voorronde van de Europa League. De club van manager Roy Hodgson zou 13,5 miljoen euro willen betalen voor Toivonen.

Technisch manager Marcel Brands van PSV stelt niet op de hoogte te zijn van de Engelse interesse. "Er is maar één club die zich concreet heeft gemeld voor een speler van PSV. Dat was Hamburger SV voor Ibrahim Afellay", aldus Brands tegen Omroep Brabant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen