Väyrynen hoopt op gelijkspel tegen Oranje

7 september 2010, 09:10   Bijgewerkt: 7 september 2010, 09:17

Na de 2-0 nederlaag in en tegen Moldavië staat Finland vanavond voor een zware klus. Om zicht te houden op een EK-ticket moet het eigenlijk minimaal een punt pakken tegen Nederland. Dat zal niet meevallen, weet Mika Väyrynen. Maar de middenvelder hoopt dat zijn team kan profiteren van het verwachtingspatroon.

"Iedereen verwacht een grote overwinning voor Nederland. Dat is goed. Wij kennen Nederland door en door willen revanche nemen voor de nederlaag tegen Moldavië. Finland hoeft het spel niet te maken, dat is in ons voordee. Als we met een punt naar huis gaan, zijn we dik tevreden", zegt hij op de website van SC Heerenveen.

Tegen Moldavië kwam Väyrynen als invaller in de ploeg, omdat coach Stuart Baxter op zijn plek de voorkeur gaf aan Jari Litmanen. "Litmanen is in Finland een grote held, een legende. Als Litmanen fit is, kiest de coach altijd voor hem", legt Väyrynen uit. Ook tegen Oranje kan Litmanen spelen, maar Väyrynen hoopt ook op een basisplek. "Het was niet best tegen Moldavië, daarom zou de coach best in kunnen grijpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen