Manchester City tweede na winst op Newcastle

3 oktober 2010, 16:28   Bijgewerkt: 3 oktober 2010, 18:47

Manchester City heeft de knappe overwinning op Chelsea (1-0) van vorige week een goed vervolg gegeven. The Citizens boekten zaterdag hun derde competitiezege op rij, door in eigen huis van promovendus Newcastle United te winnen: 2-1.

Tim Krul stond bij Newcastle, evenals voormalig Twente-middenvelder Cheik Tioté, in de basis. De Nederlandse sluitpost had met zijn ploeg lang uitzicht op een punt, maar een kwartier voor tijd moest hij toch capituleren, doordat Adam Johnson vanaf de rand van het strafschopgebied raak schoot. Door een benutte strafschop van Carlos Tevez en een goal van Jonas Gutierrez was de score na 25 minuten 1-1.

Voordat de doelpunten begonnen te vallen op Eastlands, onderscheidde Nigel de Jong zich opnieuw met een spijkerharde overtreding. Dit maal was Hatem Ben Arfa het slachtoffer van de Nederlander. De Fransman van Newcastle moest hierdoor het veld al na vijf minuten met een zuurstofmasker, per brancard, verlaten

Manchester City rukt door de winst op naar de tweede plaats in de Engelse Premier League. Het heeft veertien punten uit zeven duels gepeurd. Koploper Chelsea, dat nummer vier Arsenal later op de middag ontvangt, heeft één punt meer dan City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen