Personele problemen voor Preud'homme

Ger
29 oktober 2010, 16:37

FC Twente-trainer Michel Preud'homme heeft de nodige personele problemen in aanloop naar de topper tegen PSV. De titelhouder moet het in Eindhoven stellen zonder Wout Brama (hamstring) en Dwight Tiendalli (knie).

De zieke Rasmus Bengtsson is de nieuwste klant in de ziekenboeg. De Belgische tacticus kan tegen PSV evenmin beschikken over de lang geblesseerden Emir Bajrami, Bart Buysse en Nicky Kuiper. Wisgerhof is wel weer beschikbaar. Afgelopen woensdag viel de aanvoerder in de slotfase van de gewonnen wedstrijd bij Willem II al in.

"Helaas kunnen we tegen PSV niet beschikken over al onze troeven, maar we hebben vaker met anders spelers op bepaalde posities gespeeld", zegt Preud'homme op de website van FC Twente. "Dit keer zal ik morgenvroeg de laatste keuze maken wie er speelt."

"Wij blijven een ploeg die wil voetballen als het de bal heeft. We hebben een paar kwetsuren, maar we beginnen de wedstrijd niet met een andere opvatting. PSV heeft een heel goede ploeg met veel kwaliteit in elke linie. De druk ligt bij PSV. Zij moeten, wij willen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen