Janssen: "Mijn vrouw voelt zich nog beroerder"

Ger
24 januari 2011, 08:40

FC Twente nam zondagmiddag een lastige horde op weg naar een nieuwe topklassering. De Nederlandse titelhouder vertrok als eerste ploeg dit seizoen met de volle buit bij FC Groningen (1-2). De net van een zware griep herstelde Theo Janssen speelde als invaller een cruciale rol.

De middenvelder voelde zich ondanks zijn verstoorde voorbereiding klaar voor het zware duel met FC Groningen. "Ik heb weliswaar pas zaterdag voor het eerst weer een training afgewerkt, maar daar heb ik geen last van gehad. Misschien steek ik juist wel beter in m'n vel dan m'n ploeggenoten. Ik heb immers enkele dagen rust gehad en zij niet", grapt Janssen tegen FCUpdate.nl. "Uiteraard ben ik nog niet honderd procent op niveau, maar die 45 minuten tegen Groningen waren geen probleem."

Janssen stond met een afgemeten pass aan de basis van de fraaie 1-2 van Marc Janko. "Als ik iemand vrij zie lopen, geef ik de bal", blijft de middenvelder stoïcijns. Niettemin beseft Janssen dat FC Twente met de driepunter uitstekende zaken heeft gedaan. "Het is een hele belangrijke overwinning. We zijn de eerste ploeg dit seizoen die in Groningen wint. Dat wil wel wat zeggen. Daarnaast heeft Ajax verloren, dus we lopen uit op een concurrent."

Ploegmaat Janko heeft genoten van zijn tweede treffer in Stadion Euroborg. "Dat was m'n mooiste goal voor Twente. De assist van Theo was perfect, zijn aandeel in dit doelpunt is zeker negentig procent", zegt de Oostenrijkse aanvaller, die in het vervolg van het duel een uitgelezen kans op de 1-3 onbenut liet. Vanaf de penaltystip kegelde hij de bal tegen de paal. "Gelukkig is die misser ons niet duur komen te staan. Als Groningen nog op gelijke hoogte was gekomen, had ik een slechte nacht gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen