PSV en Ajax doen elkaar geen pijn

27 februari 2011, 16:20   Bijgewerkt: 27 februari 2011, 17:10

Voor de tweede keer dit seizoen zijn PSV en Ajax er niet in geslaagd om in een onderling duel tot scoren te komen. Na de 0-0 in de ArenA eerder dit seizoen vielen er ook zondag in Eindhoven geen treffers. Het verschil tussen beide teams op de ranglijst blijft hierdoor vijf punten in het voordeel van PSV. 

Mede daarom had PSV zondag graag gewonnen van Ajax en de voorsprong vergroot. Die mogelijkheid was er ook zeker. Over de hele wedstrijd gezien had de thuisploeg het betere van het spel, maar het ontbrak aan het meest belangrijke aspect van het spelletje, namelijk de doelpunten. Zeker voor rust had PSV een paar keer de kans om Ajax pijn te doen, maar pogingen van Toivonen en Dzsudzsak misten net wat richting en geluk.

Pas toen de slotminuut begon te naderen, zette PSV weer aan. Met Genero Zeefuik in de ploeg in plaats van de fletse Marcus Berg zette de thuisclub aan voor een slotoffensief en diezelfde Zeefuik was zelfs dicht bij de 1-0. De inzet van de invaller werd echter knap gekeerd door Stekelenburg.

Het offensief van PSV kwam te laat en miste de overtuiging om Ajax nog op de knieën te krijgen. Het duel kreeg zo een wat teleurstellende, maar terechte uitslag. PSV blijft koploper, Ajax blijft achtervolgen. Het worden nog spannende weken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen