Rooney vindt vertrek Van der Sar 'jammer'

5 maart 2011, 11:13   Bijgewerkt: 5 maart 2011, 11:23

Wayne Rooney vindt het erg jammer dat Edwin van der Sar, in tegenstelling tot de recente krabbels van Michael Carrick en Darren Fletcher, zijn contract niet heeft verlengd bij Manchester United. Zelf is de 25-jarige spits in het bezit van een doorlopende verbintenis tot 2015 bij The Reds.

Carrick en Fletcher besloten afgelopen week tot genoegen van Rooney hun verblijf bij de Engelse grootmacht te verlengen. "Dit is geweldig nieuws. Ze zijn geweldige spelers en zijn de laatste jaren zeer constante factoren geweest voor ons. Het is altijd prettig om spelers nieuwe contracten te zien tekenen. Het is altijd een boost voor het elftal", meldt de aanvaller op de officiële website van zijn club.

Aan de andere kant betreurt de international van Engeland het vertrek van Van der Sar, die besloten heeft om na dit seizoen een punt te zetten achter zijn loopbaan."Het is mooi om te zien dat al die gasten nieuwe contracten hebben getekend, maar helaas Edwin niet. We zouden graag zien dat hij een nieuw contract aanging, maar hij heeft duidelijk een beslissing genomen en wij respecteren dat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen